Leidingisolatie

Wij zijn gespecialiseerd in twee soorten leidingisolatie:

  • Isolatiematrassen
  • Plaatisolatie

Isolatiematrassen
Isolatiebedrijf Merwede BV maakt al haar isolatiematrassen zelf en onze allround medewerkers komen indien gewenst op locatie inmeten en/of monteren. Isoleren middels matrassen is een zeer effici├źnte manier van isoleren. Met behulp van speciaal gecoate glasdoekweefsels kunnen we temperaturen aan tot ca. 1200┬░ C.

Isolatiebedrijf Merwede BV staat voor een hoogwaardige kwaliteit van haar isolatiematrassen, die wij voor diverse klanten ook vanaf tekening maken en leveren. Onze isolatiematrassen worden in veel landen gebruikt, ook ver buiten de EU, waarbij we pakketten leveren, compleet met montage-instructies voor de arbeiders ter plaatse.

Isolatiematrassen kennen vele toepassingen, maar de voornaamste toepassing is t.b.v. uitlaatgassenleidingen van schepen, vrachtwagens en aggregaten.

Plaatisolatie
Plaatisolatie bestaat uit steenwol dekens of schalen, afgewerkt met beplating (aluminium/gegalvaniseerd staal/RVS).

Isolatiebedrijf Merwede BV heeft het leveren en aanbrengen van beplatingisolatie volledig in eigen beheer. Wij komen zelf op locatie inmeten en monteren, waardoor wij korte communicatielijnen hanteren met onze klanten.

In het verleden hebben wij voor vooraanstaande jachtenbouwers aan boord van enkele jachten zelfs Super Spiegelplaat gemonteerd op hun uitlaatsystemen. Deze zeer bewerkelijke projecten geven de moeilijkheidsgraad aan die Isolatiebedrijf Merwede kan hanteren.

AANGESLOTEN BIJ DE
NEDERLANDSE VERENIGING
VAN ONDERNEMERS IN HET
THERMISCH ISOLATIEBEDRIJF